Over ons

De best mogelijke verdediging in uw strafzaak

Iedere verdachte in een strafzaak heeft behoefte aan een deskundige, krachtige en overtuigende verdediging.

Wordt u verdacht van het plegen van een strafbaar feit en bent u op zoek naar een advocaat die deze uitgangspunten hoog in het vaandel heeft staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Advocaten

mr. R.D. (Raimon) Maessen

Strafrechtadvocaat

Passie, kennis, gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Dat is wat mr. Maessen typeert als het aankomt op de verdediging van zijn cliënten in strafzaken. Samen met zijn cliënt gaat mr. Maessen de strijd aan om het best mogelijke resultaat te behalen.

Iedere verdachte in een strafzaak heeft behoefte aan een deskundige strafrechtadvocaat. Een strafzaak heeft verstrekkende gevolgen voor de verdachte in kwestie, maar ook voor zijn of haar naaste omgeving. Kennis, ervaring en expertise zijn daarom van cruciaal belang. Bij mr. Maessen bent u daarvoor aan het juiste adres.

mr. Maessen focust zich in zijn strafpraktijk op de verdediging van verdachten in strafzaken door heel Nederland. Daar ligt al jaren zijn passie. Hij heeft reeds een groot aantal spraakmakende zaken achter zijn naam staan. In de dagelijkse praktijk houdt mr. Maessen zich bezig met het volwassenenstrafrecht. In de loop der jaren is hij daarbij bijzonder gespecialiseerd geraakt in het bijstaan van verdachten in drugszaken.

mr. Maessen studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht en specialiseerde zich in het strafrecht. Daarnaast verdiepte hij zijn strafrechtelijke kennis met een studie Forensica, Criminologie & Rechtspleging. Deze studies rondde hij cum laude af. In 2018 wist mr. Maessen zich tot winnaar van de pleitwedstrijden van de Jonge Balie Maastricht te kronen. mr. Maessen heeft zich sinds 2017 op een advocatenkantoor in Sittard toegelegd op strafzaken en besloot in 2023 zijn eigen advocatenkantoor te starten met mr. Houben.

mr. R.D. (Raimon) Maessen staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het hoofdrechtsgebied ‘strafrecht’. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. W.W.J. (Wesley) Houben

Strafrechtadvocaat

Wie de cliënt of wat voor strafzaak het ook is, de cliënt dient zeker te weten dat mr. Houben er alles aan doet om het maximaal haalbare resultaat te behalen. Expertise, inzet en een volledige toewijding aan uw zaak is wat u van mr. Houben, vanuit een informele invalshoek, kunt verwachten.

De belangen zijn namelijk groot. Een strafzaak heeft altijd impact. Of de verdenking nu terecht of onterecht is. Niet alleen voor de cliënt maar mogelijk ook voor zijn of haar familie en naasten. Ook om die reden is het van belang dat het onderste uit de kan wordt gehaald.

Dat geldt ook voor het jeugdstrafrecht. mr. Houben is, naast het volwassenstrafrecht, namelijk óók gespecialiseerd in strafzaken waarin minderjarigen als verdachte worden aangemerkt.

Gedurende zijn loopbaan heeft mr. Houben de verdediging gevoerd in (spraakmakende) strafzaken. De expertise van mr. Houben ziet dan ook toe op strafzaken op ieder gebied, waarbij bijzondere expertise uitgaat naar verkeerszaken. Een uitstekende voorbereiding op een zitting acht mr. Houben van cruciaal belang. Daarbij is dossierkennis onmisbaar. Details kunnen namelijk altijd het verschil maken.

mr. Houben studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht, waar hij al snel de nadruk op de specialisatie strafrecht legde. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als strafrechtadvocaat bij een kantoor in Heerlen, besloot hij met mr. Maessen in januari 2023 hun eigen kantoor op te richten.

mr. W.W.J. (Wesley) Houben staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd in het hoofdrechtsgebied ‘strafrecht’. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Ook is mr. Houben gespecialiseerd in jeugdstrafrecht, waardoor mr. Houben ook voor deze registratie verplicht is om ieder kalenderjaar opleidingspunten te behalen.

Onze expertises

De advocaten van Maessen & Houben Strafrechtadvocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht. Wordt u verdacht van een drugsdelict, een geweldsdelict, diefstal, een vernieling, een verkeersdelict of enig ander strafbaar feit? Samen met u voeren wij, gedreven door kennis en ambitie, uw verdediging.

Reviews

Ken
Lees verder
Mr. Raimon Maessen is een zeer kundig, vriendelijk, hartelijk, eerlijk en vooral behulpzaam en luisterend oor op die momenten dat je het nodig hebt. Ze gaan tot het uiterste en nog verder om het beste resultaat voor de clienten te behalen. Toppers die weten waar ze het over hebben en van onrecht weer rechtvaardigheid maken. Ik adviseer hen daarom aan iedereen aan, die net die hulp en begrip voor de zaak nodig hebben. Toppers 👍👍die 24/7 bereikbaar zijn voor als je ze nodig hebt. Niets is teveel.
Wiepkje
Lees verder
Mr.Maessen voelden we ons gelijk op ons gemak. Hij is een super fijne eerlijke oprechte advocaat die je goede info geeft. Komt zijn afspraken na en we konden hem 24/7 bereiken. Een echte aanrader!!!
Annemiek
Lees verder
Ken Raimon al geruime tijd. Heb meermaals mensen naar hem doorgestuurd en zijn altijd met goed resultaat geholpen. Persoonlijk ben ik uiterst tevreden met Raimon als Advocaat. Heeft me reeds eerder bijgestaan. mocht ik in de toekomst een advocaat nodig hebben zal ik zeer zeker een beroep op dit kantoor doen!
Guero
Lees verder
Ik heb Raimon Maessen al jaren als vaste advocaat, bij alle zaken staat hij mij bij ! Top advocaat heeft me vaak buiten gehouden en straffen laten omzetten naar een werkstraf en een voorwaardelijke straf!! Voor mij geen andere advocaat meer laat me alleen bij staan door Raimon Maessen. En anders wel door Houben. Maessen de man die jou verdedigd en weet waar die over praat!! Met hem in de zaal aan je zijde komt het altijd wel beter dan je voor heen had gedacht. Beter vind je ze niet naar mijn ervaring wat een toppers!!!!
Ricardo
Lees verder
Bij gestaan door meneer Maessen bij aantal zaken. Deze man haal het onderste uit de kan voor je voor het best haalbare resultaat, zeer tevreden over tijd, opties en resultaten. Dhr Maessen is een echte aanrader als advocaat.👌
Dirk
Lees verder
De heer Houben is zeer professioneel en uitermate goed in zijn vak. Hij zoekt alles tot in de puntjes uit en geeft de volle 100% om de beste resultaten te behalen. Ik ben ontzettend goed geholpen door meneer Houben toen ik me moest voorbereiden op een rechtszaak. Hij is eerlijk geweest bij de intake en vertelde me meteen wat ik kon verwachten, maar ik heb geen enkel ogenblik het gevoel gehad dat hij oordeelt en juist gemerkt dat hij altijd in oplossingen denkt. Ik heb continu contact met hem kunnen opnemen als ik vragen had, zonder dat ik daarbij eerst met een tussenpersoon heb moeten spreken. De uitkomst van de rechtszaak was erg positief en ik heb dat zeker te danken aan zijn expertise en inlevingsvermogen!
Relano
Lees verder
Geweldige advocaat zijn heel klantgericht en nemen zich tijd en moeite voor een zo goed mogelijk resultaat na mijn goeie ervaring met Wesley zou ik dit bureau zeker aanraden aan iedereen
Boudewijn
Lees verder
Een betere advocaat had ik niet kunnen wensen! Een geweldig leuke en gezellige jonge advocaat met gigantisch veel verstand van zaken! Hij was voor mij altijd bereikbaar, geen tussenpersonen maar altijd direct contact. Echt een absolute aanrader voor iedereen! Hij heeft me vanaf dag 1 perfect geholpen, en hij heeft de uitspraak zodanig omlaag gekregen dat ik het nog amper een straf kan noemen! Als ik ooit weer een advocaat nodig zou hebben dan is Wesley de allereerste die ik bel!
Damian
Lees verder
In 1 woord wat een geweldige heren! Meneer Houben heeft mij geholpen in een zaak. Ik zelf zat met mijn handen in mijn haren… Zoon zorgen mijn 1e strafbare feit ooit. Natuurlijk enorm dom om een strafbare feit te plegen maar dit is nu eenmaal gebeurd. Meneer Houben heeft mij echt meer dan goed geholpen. Ieder moment dat ik mij zorgen maakte om iets wist meneer Houben mij direct te kalmeren en bij te staan. Uiteindelijk heeft meneer Houben ervoor gezorgd dat ik er bijna zonder problemen mee weg kom…. Dit is voor mij een enorme wijze les. Ik hoop dat ik nooit meer een advocaat nodig heb in mijn toekomst, maar als dan weet ik zonder twijfel naar welke advocaat ik vraag meneer Houben! Natuurlijk ook enorme complimenten naar meneer Maessen! Wat een geweldige, fijne maar vooral ook professionele advocaten!
Yussuf
Lees verder
Super goede advocaat. Wesley Houben heeft jarenlange ervaring in het strafrecht. Weet precies hoe de hazen lopen. Kan niet anders dan van hem te houden. Lichtpuntje in het donker.
Lily
Lees verder
Ik ben bijgestaan door meneer Houben als jongste client van hem. Heeft me echt al paar keer zo goed geholpen en als laatste keer een hele vrijspraak. Hij is een top vent!! 💪🏼 hij gaat er echt voor
Remco
Lees verder
Top advocaat, goed zijn huiswerk gedaan en goed ingestudeerde rechtzaak wat leidde in een vrijspraak!!! In een 50/50 zaak Good Job, mr. Wesley Houben
Max
Lees verder
Door dhr. Houben bijgestaan als advocaat in een strafzaak. Duidelijke communicatie, prettige manier van werken en vooral enorm ervaren en deskundig! Dankzij zijn inzet dan ook een top resultaat gehaald in mijn strafzaak! Ik raad hem ten zeerste aan!
Vorige
Volgende

Neem contact met ons op